Sony Xperia Tablet Z3 Compact 4G SGP621 16 GB white

Meglepetések helyett

 • Összes gyári tartozék
 • Európai piacra szánt modell
 • Magyar menü
 • Kártyafüggetlen
 • Budapesten ingyenes kiszállítás

 


Utoljára ismert árak*:

12 hónap garanciával: 94 800 HUF
(27% ÁFÁVAL)
24 hónap garanciával: 99 800 HUF
(27% ÁFÁVAL)

Jelenleg nincs raktáron.
(A termékre előrendelést veszünk fel.Kérjük hívja telefonszámaink bármelyikét!)
*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben.

Legfontosabb jellemzők

 • 4G
 • 8.1 megapixeles kamera
 • Sony Bravia érintőképernyős kijelző
 • 3D térhatású hangzás
 • Android 4.4.2 operációs rendszer (frissíthető 5.0.2-re)
 • 1.5 GHz processzor
 • 16 GB memória

Xperia Tablet Z3 Compact 4G SGP621 16 GB white

A szögletes élek, a markáns formaterv persze még mindig az egyik legszebbnek mondható a piacon. Az 213,4 x 123,6 x 6,4 milliméteres, tehát nagyon karcsú, viszont ellenálló házat kiválóan összerakták, nincs nyekergés ha durvább erőhatásoknak tesszük ki mind a 270 grammot. Jól néz ki elölről a kütyü, ugyanígy kellemes egyébként kézbe venni is. A 8 hüvelykes, 1200 x 1920 pixel felbontású (287 ppi) kijelzőt karcállló üvegborítás védi a sérülésektől, így elméletileg a külső behatásoknak is jobban ellenáll a tablet. Az IPS panelnek köszönhetően szép színek és kiváló betekintési szögek fogadnak minket, a napfényben való láthatósággal pedig szintén nincs probléma, hiszen igen kiváló, mondhatni átlagon felüli fényerő jellemzi a megjelenítőt. Bekapcsolni egyébként az oldalsó gombbal vagy dupla koppintásra tudjuk. A képernyő felett egy két színben világítani képes értesítő led, egy beszéd és egyben klasszikus hangszóró, egy fényérzékelő, valamint egy 2,2 megapixeles előlapi kamera található, alul pedig csupán a hangszóró párja terül el, a vezérlőgombok már a kijelzőn kaptak helyet.Az átlagosnál sokkal karcsúbb oldalak segítik a használhatóságot, nagyon kényelmes kézben tartani a tabletet. A jobb oldalon kapott helyet a hangerőszabályzó billentyű, a korábbinál jóval kisebb méretű, de ujjbeggyel tökéletesen érezhető bekapcsológomb, és a 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet. Utóbbi borzasztó helyen van, furán néz ki, és teljesen kizárja a zenehallgatást, ha netalántán zsebre raknánk kedvencünket. A készülék másik felén a dokkolóra, valamint a műanyag ajtócska mögé rejtett microSD és nanoSIM foglalatokra lehetünk figyelmesek. Alul ugyanilyen megoldás mögött bújik meg a microUSB csatlakozó, ez már kevésbé feltűnő, én speciel vagy háromszor körbeforgattam a tabletet, mire megtaláltam, hogy hol kell majd tölteni.A hátlap nem üvegből készült, hanem matt felületű műanyagból, de éppen ezért nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és valószínűleg karcok sem jelennek meg egykönnyen rajta. A viszonylag egyszerű dizájnt csak a 8 megapixeles kamera, valamint a Sony, Xperia és NFC feliratok dobják fel. Levenni nem tudjuk a burkolatot, az akkumulátor cseréjét tehát házilag nem tudjuk elvégezni.

 

A Sony-nál egy 8 megapixeles hátlapi, valamint egy 2,2 megapixeles előlapi kamerára esett a választás, egyikhez sem tartozik ledes villanó, viszont előbbi legalább autofókuszos. Számos mód közül tudunk választani a szoftverben, van kiváló automatikus, kézi, Sound photo (itt egy pár másodperces hangfelvételt készíthetünk a fotók alá), többkamerás mód (elő- és hátlapi fényképező egyszerre kapcsol be, így nem csak a tájat, hanem magunkat is megörökíthetjük), kiterjesztett valóság (a képeket különféle vizuális dolgokkal láthatjuk el: dinoszauruszt, pillangókat vagy törpéket is rárajzol a program), effektek, Timeshift burst (sorozatképet lő a tablet, majd a legjobbat ki lehet választani, amit elmentünk), panoráma, valamint a japánok egyedi alkalmazása, a Live on YouTube, amivel élőben tudunk közvetíteni a videomegosztó oldalra. Ezeken kívül is vannak még opciók a menüben, a helycímkével ellátást, az önkioldót, a gyorsindítást és a képarány változtatást például itt találjuk. Filmezni Full HD felbontásban tudunk, méghozzá 30 képkocka / másodperc sebességgel.A zenelejátszó Walkman név alatt fut, és talán még mindig az egyik legkiforrottabb és legszebb dizájnnal rendelkező szoftver a piacon. Az oldalról előbukkanó menü segítségével előadók, albumok, számok, mappák és listák szerint kereshetünk a dalok között, az opciókra rányomva pedig a jobb hangzást biztosító ClearAudio+ technológiát kapcsolhatjuk be. Ugyanitt érjük el a hanghatásokat; vagyis a hangszínszabályzót, és külön konfigurálni lehet, hogy milyen típusú fülhallgatóval fogjuk a zenéket hallgatni. Remek dolog, hogy a tabletben egy FM-rádió is helyet kapott, működéséhez természetesen valamilyen fülest kell csatlakoztatnunk, mivel az szolgál antennaként. A dupla előlapi hangszóró nagyon jól szól, bátran lehet kihangosítva használni a gépet, a maximális hangerő ugyan nem fújja le a hajunkat a fejünkről, viszont szépen és tisztán szólalnak meg mind a magas, mind a mély hangok. Valljuk be, ez a jó irány.A videólejátszóban az az igazán örömteli, hogy nem csak a HD és Full HD, hanem még a 4K felbontású filmekkel is megbirkózik, semmilyen akadás nem figyelhető meg. A másik boldogító dolog, hogy nem kell külön program ahhoz, hogy a DivX tartalmakat megnyissuk, gyárilag beépítették ezt a kodeket, ugyanakkor túl sok opciónk nincs például a feliratok megjelenítésére, hiszen bár természetesen ezeket is kezeli a program, a méretüket és az elhelyezkedésüket nem tudjuk megváltoztatni.

A burkolat alatt egy 4500 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor látja el energiával a tabletet, több gyári adatot is közölt a Sony, de az 1300 órás készenléti és a 170 órás zenehallgatási idő elérése elég lehetetlennek hangzik. Helyette az lehet inkább iránymutató, hogy a kombinált használatot olyan 7-8, a filmnézést pedig 9 óráig bírja a masina, szóval nem kell félni attól, hogy nap közben etetnünk kell majd a táblagépet.

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz