Sony SmartWatch 3 SWR50 black

Meglepetések helyett

 

 • Összes gyári tartozék
 • Európai piacra szánt modell
 • Magyar menü nincs benne
 • Budapesten ingyenes kiszállítás

 


Utoljára ismert árak*:

12 hónap garanciával: 53 870 HUF
(27% ÁFÁVAL)
24 hónap garanciával: 58 870 HUF
(27% ÁFÁVAL)

Jelenleg nincs raktáron.
(A termékre előrendelést veszünk fel.Kérjük hívja telefonszámaink bármelyikét!)
*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben.

Legfontosabb jellemzők

 • Android Bluetooth
 • Bluetooth 3.0
 • Hatósugár: 10 m
 • Kijelző típusa: TFT, színes 
 • Érintőképernyő- Multi Touch
 • Csatlakozók: USB 
 • SMS, e-mail és naptáremlékeztetők a kijelzőn

SmartWatch 3 SWR50 black

Egy éve jelentette be a Google az Android Wear platformot a hordozható kütyük számára, szoros együttműködést ígérve az Android rendszerrel, azon belül is a Google Now szolgáltatásaival. Ezt követően sorra jöttek ki az ilyen rendszert futtató kütyük. A Sony is komoly potenciált lát a platformban, ezért két, saját rendszert futtató Smartwatch variánsa után a harmadikat az Android Wear köré építette, az elegáns helyett a sportosabb megjelenést és az IP68-as védelmet előtérbe helyezve. Mindez azt jelzi, hogy a Sonynak fontosabbak a funkciók és a természet elemeinek való ellenállás a szemrevaló küllemnél, beleértve a fitnesztevékenységek követését, éppen ezért a kütyü GPS-t, giroszenzort, gyorsulásmérőt, iránytűt és fénymérőt is kapott. Kimaradt viszont a pulzusszámmérő, ami bár még mindig nem alapkelléke az ilyen kütyüknek, a fenti tudás és vízálló kivitel mellett tökéletesen passzolt volna a készülékhez, sok mozgásszerető olvasónk örömére. No azért nem lehet ok a panaszra, hiszen a készülék mikrofont, NFC-t és 4 gigabájtos belső tárolót is kapott, az alacsony energiafogyasztásért pedig a Bluetooth LE szabvány felel, amennyiben ugyanezt a csatlakoztatott mobileszköz is tudja. Hangjelzést a Sony kütyüje nem tud adni, a közepes erősségű rezgőmotor viszont „szól”, ha értesítés érkezett, vagy mondjuk ideje lenne felébrednünk. A fedél alatt egy négymagos, 1,2 gigahertzes Cortex-A7-es SoC és 512 megabájt RAM felel a működésért, a Wear szoftveres felülete egész fürge. A készülék több színvariációban is elérhető, illetve rozsdamentes acélból készült változat is létezik belőle.

 

A japán gyártónem véletlenül választotta a TFT-t, a kijelző tartalma napfényben ugyanis akkor is olvasható, ha nincs bekapcsolva a háttérvilágítás. Az olvashatóság ebben az esetben sem kel versenyre egy e-ink kijelzőével, de ettől függetlenül jó dolog, hogy az időt ha kicsit nehezen is, de napközben kvázi mindig láthatjuk a csuklónkon. A hátlap fémborítást kapott.

 

A Smartwatch 3 működéséért két 1,2 gigahertzes Cortex-A7-es processzormag felel 512 megabájt RAM és 4 gigabájtos belső tároló társaságában. Az utóbbiból 2,6 gigabájt érhető el első indítás után, és az alkalmazások Android Wear kliense mellett mondjuk zeneszámokra lehet a fennmaradó helyet felhasználni, hiszen Bluetooth headsettel mobil nélkül is tudunk a SmartWatch 3-mal muzsikát hallgatni.A főképernyő minden esetben a cserélhető óralap, rajta a pontos idővel, alul pedig egysoros értesítéssel, ha valami friss érkezett. A kijelzőt az ujjunkkal, a bekapcsológombbal vagy a kütyüt arcunk felé fordításával tudjuk felébreszteni. Még egyszer megérintve a kijelzőt az alapfunkciókhoz juthatunk, így a napi lépésszámhoz, az ébresztőhöz, a hangjegyzetelőhöz, naptárhoz, a zenelejátszóhoz stb. Az értesítésieket a kezdőképernyő aljáról húzhatjuk fel és további függőleges mozdulattal lapozhatunk köztük. Egy értesítésnek számos Wear panelje lehet, ezek között vízszintesen lapozhatunk. Az értesítéseket jobbra simítással lehet törölni, az egyes almenükből pedig szintén jobbra simítással lehet egy szintet visszalépni. A Smartwatch 3-mal egyébként a bejövő hívást is fel lehet venni (Bluetooth headsettel érdemes próbálkozni, hogy halljuk is a másikat), a hívást elutasítani és szöveges választ adni szintén nem okozhat problémát.Az akkumulátorszázalékot, a néma módot és a színház üzemmódot a képernyő tetejéről lefele simítva érhetjük el, ugyanitt a készülék alapinformációit is megtekinthetjük. Az okostelefonon futó szoftverben beállíthatjuk azt is, hogy milyen hangutasításra melyik alkalmazást indítsa el az óra, továbbá az óralap stílusa is állítható, emellett nyomon követhetjük az óra üzemidejét és tárhelyének állapotát. Azt is meg lehet határozni, hogy mely appok küldhessenek értesítéseket, és melyek maradjanak ki az Android Wear élményből.

 

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek

Samsung

R360 Gear Fit 2 blue

51 900 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz