HTC One Mini 2 pink

Meglepetések helyett

 • Összes gyári tartozék
 • Európai piacra szánt modell
 • A magyar nyelvű menüt egyes HTC-k kivételével minden készülékünk tartalmazza.

 • Kártyafüggetlen
 • Budapesten ingyenes kiszállítás


Utoljára ismert árak*:

12 hónap garanciával: 82 000 HUF
(27% ÁFÁVAL)
24 hónap garanciával: 87 000 HUF
(27% ÁFÁVAL)

Jelenleg nincs raktáron.
(A termékre előrendelést veszünk fel.Kérjük hívja telefonszámaink bármelyikét!)
*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben.

Legfontosabb jellemzők

 • 4.5” kijelző Super LCD2
 • 13 MP kamera
 • 16 GB memória
 • 4.4.2 operációs rendszer
 • 1.2 GHz Cortex-A7 processzor
 • WiFi, a-GPS
 • 4 G adatávitel
 • nano-SIM

One Mini 2 pink

A HTC One mini 2 a gyors és egyszerű beállítás érdekében különböző lehetőségeket biztosít. A HTC One mini 2 készülékről közvetlenül elvégezhető a régi telefon tartalmának, például a névjegyeknek, az üzeneteknek és a médiának az átvitele. Emellett a kamerával felvételeket készíthet, a HTC BlinkFeed segítségével kezelheti az egyedi tartalmakat stb.


Egyszerű telefonkonfigurálás és tartalomátvitel

A HTC Első lépések szolgáltatásával a HTC One mini 2 telefont testre szabhatja a számítógépről, majd egyszerűen letöltheti a beállításokat a HTC One mini 2 készülékre. Lásd: Az új telefon első beállítása. Egyszerűen átviheti a névjegyeket, az üzeneteket, a zenéket, a fényképeket, a videókat stb. egy Android telefonról a HTC One mini 2 készülékre. A HTC Sync Manager segítségével iPhone környezetből akár át is telepítheti a tartalmakat.
Készítsen biztonsági mentést a HTC One mini 2 készülékről a felhőbe, így legközelebb sokkal könnyebb lesz visszaállítani a tartalmat egy új telefonra.

 

 


 

 


Dinamikus Kezdőképernyő

A HTC BlinkFeed segítségével testre szabhatja a Kezdőképernyőt az Ön számára legfontosabb információkkal és frissítésekkel. Megtekintheti a különböző tartalmakat, például a hírfolyamokat és az érdekességeket, a közösségi hálózatok frissítéseit, a HTC One mini 2 tippeket stb. A tartalom rendszeres időközönként frissül, amikor csatlakozik az internethez.

Az emlékek megosztásának új módja

A Zoe alkalmazásban összeállított fényképekkel és videókkal a saját szemszögéből mesélhet el egy-egy történetet. Hívja meg a barátait és a családtagjait, hogy ők is mondják el a saját történetüket, és töltsék le a Zoe alkalmazást. Adja át az események izgalmát. A kiválasztott kiemelésekből automatikusan létrejön egy Zoe, amely az adott esemény vagy album zenével és különleges hatásokkal kiegészített összefoglalója.

Kiemelkedő kamerás szolgáltatások

Különféle előre megadott kameramódok közül választhat, valamint saját kameraprofilokat is létrehozhat. Lásd: A felvételi mód kiválasztása.
A VideoPic funkcióval videofelvétel rögzítése közben is készíthet fényképet. Lásd: Fényképkészítés videorögzítés közben - VideoPic.
Nagy látószögű felvételek készítéséhez váltson át Széles panorámakép módba, majd pásztázzon a kamerával. A Folyamatos felvétel módban mozgó tárgyról 20 egymást követő felvétel készíthető. Az exponálógomb megérintésével több felvétel is készíthető a témáról különböző expozíciókkal, majd ezek egyetlen egyenletesen exponált fényképbe egyesíthetők.

Zenehallgatás

Miközben zeneszámokat játszik le a HTC Zene alkalmazással, lenyűgöző látvánnyal egészítheti ki a zenét. Ha a dalszövegek is elérhetők, azok is megjelennek a kijelzőn. Lásd: Dalszövegek megjelenítése. A HTC BoomSound segítségével a finom részleteket is hallhatja, nem csak zenehallgatás közben, hanem akkor is, amikor videót néz vagy játszik.

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz